Malfoy's xoxo: [END] Elvee Exclusive Closet Giveaway

Entry About Shout Friends Follow D'Board


  • Hi... Welcome to my blog. Hope you enjoy your stay here :] This blog is still under construction .. Sorry


Giveaways

owner

credits
07:48 | 2 Comments(s)
[END] Elvee Exclusive Closet Giveaway


Klik banner untuk join

Review khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet menjual pelbagai barangan wanita dengan harga yang amat-sangat-superb berpatutan . Dari RM25 - RM95 . 


Dress new arrival dan terhangat di pasaran boleh didapati di Elvee Exclusive Closet dengan harga RM95 + Free postage . First pay first serve . Cepat ! Cantik woo . Kain pun selesa . !

 

Baju kurung ni juga HOT ! Kain macam dress di atas . Lycra, smooth, soft and stretchable . Harga ? Sila PM Elvee Exclusive Closet sendiri . 


Kat atas pulak ialah Colourblock Princess Maxi Dress . Harga RM80 . Postage RM7 (SM) / RM10 (SS) . Tapi.... Kalau beli 2pcs dapat free postage tau ! 

Di samping menjual pakaian, Elvee Exlusive Closet juga ada jual aneka tudung . Shawl di bawah dinamakan Shawl Pasley . Harga ? RM15 sahaja ! Bergantung kepada stok . First pay, first serve :D

 

Ada jugak tribal wide shawl . Harga RM15 sahaja . Murah joo . Yang kat bawah ni warna hijau . Ada jugak warna lain . Tengok album di sini


Kepada sesiapa yang berminat , boleh hubungi pemilik Elvee Exclusive Closet .
For your information , barangan di  Elvee Exclusive Closet cepat habis tau ! So kalau nak beli tu cepat-cepat lah PM .

SMS : 017- 2129 117

Boleh rujuk cara order di sini

--------------------

saya dah ade akaun whohaa !
x de instagram



2 Comments:

Blogger Kiki Piano said...

Thanks join! Gud luck ^^

Blogger nor ainza said...

Salam singgah sini ♥good luck.

jemput join Ga ini. banyak hadiah menarik untuk dimenangi seperti vitamin C shaklee, novel,shawl, bawal &, topup RM50++ & dan banyak lagi ! http://cutiefany.blogspot.in/2014/03/giveaway-fanyloverme.html ♥♥


Post a Comment